Elismerés Lampé Zoltán ügyvédi munkájáért

Akt.:
Lampé Zoltán
Lampé Zoltán - © Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Dr. Lampé Zoltán debreceni ügyvéd november 19-én, a magyar ügyvédek napja ünnepség keretében Budapesten a Kúria dísztermében vette át a Kiváló Ügyvédi Munkáért kitüntető jelvényt és plakettet.

Méltatásaként dr. Fekete Tamás, a Magyar Ügyvédi Kamara Főtitkára elmondta, hogy Lampé Zoltán 1979-ben végzett az ELTE Állam és Jogtudományi Karán, majd 1982-től a debreceni II. Ügyvédi Munkaközösség tagja volt. 1990-ben alapította a nevével fémjelzett ügyvédi irodát, amelynek jelenleg is vezetője.

2010-ben a Debreceni Ügyvédi Kamara elnökhelyettese és a Magyar Ügyvédi Kamara teljes ülésének tagja lett. Tagja a Magyar Ügyvédi Kamara Fegyelmi Bizottságának. Kiemelkedő és megbízható szakmaiságát fémjelzi, hogy a polgári jog, társasági jog és gazdasági jog területén több külföldi, elsősorban német nyelvterületen működő ügyvédi irodával áll munkakapcsolatban.

Kimagasló ügyvédi munkája, példamutató emberi magatartása, a kamarai közéletben kifejtett, tisztségéhez tapadó kötelezettségek teljesítésén messze túlmutató közösségi elhivatottsága okán méltó az elismerésre. Dr. Lampé Zoltán tevékenységét a Debreceni Ügyvédi Kamara 2001-ben emlékplakettel, 2007-ben jubileumi gyűrűvel ismerete el.

HBN
hirdetés