Elfogták és börtönbe vitték

Debrecen – A debreceni rendőrök elfogták azt a 26 éves férfit, aki nem kezdte meg jogerős börtönbüntetésének letöltését.

A rendőrök 2016. március 1-jén 12 óra 10 perckor Debrecenben, a Csapó kertben járőröztek, mert olyan információ jutott a tudomásukra, hogy ott egy körözött férfi bujkál.

Az egyik családi házban megtalálták és igazoltatták a 26 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy ellene a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja országos elfogatóparancsot adott ki, mert nem kezdte meg a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését. V. Attilát a járőrök elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, majd átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

– police.hu –


Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 súlyos, 1 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 3 személyt fogott el, akik közül 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 11 személyt állítottak elő, köztük 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt.

hirdetés