Elfogtak egy férfit Balmazújvárosban, akit keresett a német rendőrség

Balmazújváros – A balmazújvárosi rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a 35 éves férfit, aki ellen a német hatóság által kiadott nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben.

A rendőrök 2016. január 7-én 8 óra 10 perckor Balmazújváros egyik utcájában felismertek egy férfit, akiről tudták, hogy körözés van ellene érvényben. Az igazoltatás során a járőrök megállapították, hogy a 35 éves H. Tibor ellen a német hatóság embercsempészés bűncselekmény elkövetése miatt nemzetközi elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a helyi lakost elfogták és a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók őrizetbe vették a körözött férfit, akinek az ügyében a Fővárosi Törvényszék dönt.

– police.hu –


Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 8 személyt fogott el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 főt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 11 személyt állítottak elő, köztük 1 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 4 esetben történt.
hirdetés