Elfogták a körözött férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy kiugrik az ablakon

Akt.:
Egy körözött férfi az emeleti párkányon állva azzal fenyegetőzik, hogy leugrik az V. kerületében, a Deák Ferenc utcában 2017. március 22-én. A rendőrök azért mentek a helyszínre, hogy elfogják a férfit. Alatta légpárnát fújtak fel az utcában.
Egy körözött férfi az emeleti párkányon állva azzal fenyegetőzik, hogy leugrik az V. kerületében, a Deák Ferenc utcában 2017. március 22-én. A rendőrök azért mentek a helyszínre, hogy elfogják a férfit. Alatta légpárnát fújtak fel az utcában. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Elfogták azt a körözött férfit a főváros V. kerületében szerda este, aki azzal fenyegetőzött, hogy kiugrik az ablakon – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

Mint írták, T. Józsefet, aki ellen több elfogatóparancs van érvényben, a Terrorelhárítási Központ műveleti igazgatóságának munkatársai fogták el az V. kerületi Deák Ferenc utcában.

A BRFK korábbi tájékoztatása szerint a rendőrök azért mentek ki a belvárosi helyszínre, hogy elfogják a férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy leugrik az emeletről.

Egy körözött férfi azzal fenyegetõzik az V. kerületben, ho

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Az MTI tudósítója a helyszínen azt látta, hogy mielőtt a férfit elfogták, becsalták a lakásba a harmadik emeleti erkélyről, ekkor egy rendőr leereszkedett a fölötte lévő párkányról, majd valószínűleg hang- és fénygránátok robbantak a lakásban.

– MTI –


Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!További hírek a Magyarország kategóriából