Elfogták a fiatal nő támadóit

Akt.:
Elfogták a támadókat
Elfogták a támadókat - © Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság
Debrecen – A rendőrök elfogták azt a két férfit, akik megtámadtak egy fiatal nőt Debrecen belvárosában.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Debreceni Rendőrkapitányság eljárást indított ismeretlen tettesek ellen személyi szabadság megsértése bűntett és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint 2014. július 4-én 10 óra körüli időben, Debrecenben a Hatvan utcán – a Múzeum közben – sétált egy fiatal nő, akit két ismeretlen férfi megállított és nem engedték, hogy továbbmenjen. Az ismeretlenek a nőt az átjáróban falhoz szorították, majd az egyikük a sértettet egy késsel több helyen megsebesítette. A támadók ezt követően elvették az áldozatnál talált értéket, majd a helyszínről elmenekültek.

Kezdeményezik az elkövetők előzetes letartóztatását | Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Kezdeményezik az elkövetők előzetes letartóztatását | Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ©

A rendőrök a tudomásukra jutott információk alapján azonosították a két támadót, akik közül M. Arnoldot 2014. július 8-án 13 óra 50 perc körüli időben, míg társát G. Róbertet másnap 9 óra 15 perc körüli időben, Debrecenben elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók a 24 és 18 éves helyi lakosokat kihallgatták és őrizetbe vették. A nyomozóhatóság kezdeményezi a terheltek előzetes letartóztatását.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


A rendőrség keresi a fiatal nő támadóit
Debrecen – Két férfi megtámadott egy nőt Debrecen belvárosában. A rendőrök a lakosság segítségét kérik.


Késelőket keres a debreceni rendőrség
Debrecen, 2014. július 7., hétfő (MTI) – Két férfit keres a rendőrség, akik múlt pénteken Debrecen belvárosában megtámadtak és késsel megsebesítettek egy fiatal nőt – közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.