Elfogták a debreceni lottózórablás gyanúsítottját

Elfogták a debreceni lottózórablás gyanúsítottját
© Fotó: police.hu
Debrecen – A nyomozók hat órával a rablás után elfogták a 40 éves helyi férfit.

A nyomozás adatai szerint 2015. augusztus 29-én 13 óra 55 perckor Debrecenben, az egyik lottózóba egy arcát maszkkal eltakaró férfi ment be, aki egy késsel az eladót a bejárati ajtó bezárására kényszerítette. Ezután a kasszában található készpénzt, valamint a pulton lévő sorsjegyeket magához vette, majd kétszer ötvenezer forint értékben sportfogadási szelvényeket adott fel. Az eladót ezután egy hátsó helyiségbe kényszerítette, majd ismeretlen helyre távozott. A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt.

Az ügyben a rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek. A nyomozók látókörébe került egy 40 éves helyi férfi, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. V. Sándort a Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai hat órával a bűncselekmény elkövetése után, 2015. augusztus 29-én 19 óra 35 perckor elfogták és előállították.

Fotó: police.u (galéria) Fotó: police.u (galéria) ©

A nyomozók V. Sándort gyanúsítottként kihallgatták, melynek során beismerő vallomás tett. A férfit bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására. A gyanúsított lakásán tartott házkutatáson a nyomozók megtalálták a bűncselekmény elkövetéséhez használt kést, valamint a szemetesben a gyanú szerint a rabláskor viselt ruházatát. A férfi táskájából hiánytalanul előkerült az eltulajdonított készpénz és a sorsjegyek.

A férfi ellen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Lottózót raboltak ki Debrecen- ben, még keresik a tettest
Az ismeretlen tettes egy körülbelül 185-190 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Nagy erőkkel keresi a rendőrség.

hirdetés