Válogatott mérkőzésekre kaptak kikérőt a DVSC bokszolói

Akt.:
Bernáth Ricsi
Bernáth Ricsi - © Fotó: dvscboxing.hu
Debrecen – Igen nagy megmérettetésekre készülnek és emiatt nagyon elfoglaltak lesznek az elkövetkezendő időszakban a DVSC bokszolói. Többjüknek kiemelkedő fontosságú nemzetközi viadala is lesz. Az edzőtáborban, mely rájuk vár Salánki László edző felügyeli majd a munkát.

Nagy Angéla április 27-május 25. a számára “Év Versenyének” számító tajpeji Női Junior és Ifjúsági Ökölvívó Világbajnokságon szerepel a magyar válogatott tagjaként, 52 kilóban.

Komor Norbert a korosztályos válogatottal edz Tatán április 27. és május 8. között. Vele tart bátyja, Komor László is, aki azonban tanulmányi kötelezettségei miatt kicsit csúsztatva kezdi el az edzőtábort a felnőtt válogatottal.

Bernáth Richárd május 4-10. között lesz ott a korosztályos válogatottnál, ahol a tréningek mellett belefér egy szlovákiai torna is. Galántán az Olimpiai Reménységek Versenyén bokszol Ricsi.

Lakatos Máté kikérője a válogatotthoz a május 4-15. közötti időszakra szól. Ezen az edzésen kívül azonban neki is akad majd más dolga, hisz Ukrajnában (Lvov) a Junior Európa-bajnokságot megelőző edzőtáborban is részt vesz.

Nagy Tímea, aki nemrég Franciaországban dobogóra állhatott egy nemzetközi tornán, április 27-május 10. között megint a nemzeti csapat rendelkezésére kell álljon. Timi ezen idő alatt azonban nem csupán tréningezik, hanem egy másik nemzetközi viadalon is bunyózik (Spanyolországban, a Boxam elnevezésű tornán). Aztán pedig jön Bakuban az Európai Játékok – ám erről később még bővebben írunk…

– dvscboxing.hu –