Elfogások sora Debrecenben

Elfogások sora Debrecenben
© Illusztráció: Archív
Debrecen – A rendőr járőrök szombaton a Monostorpályi úton észrevettek egy nőt, akiről azt gyanították, hogy körözés van ellene érvényben. Igazoltatták K. Melinda helyi lakost és megállapították róla, hogy a Debreceni Járásbíróság tényleg elfogatóparancsot adott ki vele szemben. A 23 éves nőt a járőrök előállították a kapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették.

Ezt követően a Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai szintén a Monostorpályi úton egy fiúra lettek figyelmesek, akit igazoltattak. Kiderült, hogy a 17 éves helyi lakos ellen a Debreceni Járásbíróság garázdaság vétség elkövetése miatt ugyancsak elfogatóparancsot adott ki. Őt is előállították a kapitányságra, ahol őrizetbe került.

A Petőfi téren délután egy gyanúsan viselkedő férfit igazoltattak a járőröző rendőrök. A 62 éves férfiról azt állapították meg, hogy ellene a Budapest II. Kerület Rendőrkapitányság csalás vétség elkövetése miatt, a Ráckevei Járásbíróság tartózkodási helyének megállapítása érdekében, míg a Fővárosi Törvényszék Bv. Csoportja azért adott ki elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg jogerős szabadságvesztés büntetésének letöltését. A Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai V. Sándort elfogták és előállították, majd a nyomozók őrizetbe vették.

HBN

Bűnügyi összesítő

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 könnyű, míg 2 súlyos sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 10 személyt fogott el, akik közül 6 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 főt pedig az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 12 személyt állítottak elő, köztük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.
hirdetés