Elfogások Hajdú-Bihar megyében

Hajdú-Bihar – A rendőrök két férfit és egy nőt fogtak el, akiket a bíróság keresett.

A hajdúszoboszlói rendőrök 2014. február 18-án 8 óra 45 perckor Nádudvaron egy 40 éves helyi lakossal szemben intézkedtek. A járőrök az igazoltatás során megállapították, hogy a Kecskeméti Járásbíróság közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt B. Csabáné tárgyalási őrizetét rendelte el. A nőt az egyenruhások elfogták és előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették.

A körzeti megbízottak 2014. február 18-án 17 óra 20 perckor megjelentek Debrecenben az Ispotály utcán, mivel információik szerint ott egy körözött személy tartózkodik. A rendőrök az utcában intézkedés alá vontak egy helyi lakost, akiről megállapították, hogy korábban a Debreceni Járásbíróság hatóság félrevezetése vétség elkövetése miatt körözését rendelte el. A rendőrök elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították a 35 éves V. Zsoltot, akit őrizetbe vettek a nyomozók.

A hajdúdorogi őrsparancsnok az egyik beosztottjával 2014. február 18-án 22 óra 25 perc körüli időben járőrözött a város területén, amikor az Agyag utca és a Hétút utca kereszteződésénél intézkedés alá vontak egy férfit, aki a kutyáját sétáltatta.

A rendőrök az igazoltatás során megállapították, hogy B. Viktor ellen a Debreceni Törvényszék BV. Csoportja elfogatóparancsot adott ki, mivel – a közérdekű munka szabadságvesztésre történő átváltoztatása miatt indított eljárásban – nem jelent meg a hatóság előtt. Az egyenruhások a 33 éves kabai lakost elfogták és a Hajdúdorogi Rendőrőrsre előállították, ahol a nyomozók őrizetbe vették, továbbá gondoskodtak a magára hagyott eb biztonságos elhelyezéséről.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –