Elfelejtette, hová parkolt, 20 évvel később találták meg az autóját

Akt.:
A kép illusztráció
A kép illusztráció - © Fotó: Pixabay
Frankfurt – Az idős férfi még 1997-ben jelezte a frankfurti rendőrségen, hogy eltűnt az autója. Szerdán lett meg.

Az autóra egy bontásra váró épület garázsában bukkantak rá, és ez volt a férfi óriási szerencséje. Akadályozta ugyanis a munkálatokat, így a bontást végző cégnek mindenképpen rá kellett jönnie, vajon kié lehet.

A nyomozás kiderítette, hogy az autót 20 évvel ezelőtt regisztrálták eltűntként. A legszebb az egészben, hogy nem lopták el – a tulaj saját maga parkolta be a garázsba, aztán egyszerűen elfelejtette, hogy ott van.

A nagy egymásra találásnak azonban hamar vége szakadt, mivel a férfi úgy döntött, inkább nem tartja meg az autót, ami egykor oly kedves volt a szívének.

A helyi hatóságok szerint a jármű az évek során teljesen tönkrement, így roncstelepre küldik majd.

Forrás: local.de


A nőt végül sikerült kimenteni
Port Jervis - A 30 éves sofőr vadonatúj autóját tette ezzel tönkre. A Neversink folyóba kormányozta autóját egy nő New York államban. Elmondása szerint ő simán csak a navigációja utasításait követte, az meg egy Port Jervis melletti sötét területre vezette. Itt egy folyó is található, amibe sikerü...

A Fisker EMotion
USA - Egy perc alatt feltölthető, nyolcszáz kilométeres hatótávú autót álmodott meg a luxusstartup. Új dimenziót nyithat az elektromos autók elterjedésében az amerikai Fisker legújabb szabadalma. Állításuk szerint olyan szilárdállapotú akkumulátort fejlesztenek, aminek elég egyetlen perc a teljes...