Elfajult egy közlekedési vita az Attila térnél

Elfajult egy közlekedési vita az Attila térnél
© Fotó: police.hu
Debrecen – A 38 éves sofőr gázspray-vel lefújta, és ököllel is bántalmazta vitapartnereit – olvasható a police.hu-n.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. október 7-én 19 óra 30 perc körül arról, hogy személyautójával Debrecenben, az Attila téren közlekedett, amikor egy másik autóssal konfliktusba keveredett, és a szóváltás tettlegességig fajult – adta hírül a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A közlemény szerint a rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, és elfogták az egyik autó vezetőjét, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a szegedi férfit, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A nyomozás adatai szerint a 38 éves sofőr szóváltásba került a másik autó vezetőjével, akit többször megütött, és gázspray-vel is lefújt. A bántalmazás láttán a sértett utasa kiszállt az autójukból, azonban R. János őt is megütötte, és a nyakánál fogva az autónak szorította – tudatták.

at2Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.