Életveszélyes késelés egy debreceni benzinkúton

Akt.:
Életveszélyes késelés egy debreceni benzinkúton
© Fotó: police.hu
Debrecen – A hajdú-bihari rendőrök őrizetbe vették azt a debreceni férfit, aki a megalapozott gyanú szerint szóváltás közben egy késsel megszúrta vitapartnerét.

Egy debreceni benzinkút alkalmazottja tett bejelentést a rendőrség ügyeletére arról, hogy 2015. november 23-án 22 óra 30 perc körüli időben, többen szóváltásba keveredtek a töltőállomáson, amelynek során az egyik férfi a nála lévő késsel hasba szúrta a sértettet. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható P. I.-t, akit elfogtak és előállítottak a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozóknak a helyi lakos gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését. A nyomozóhatóság a férfit bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

A mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték a 25 éves férfit, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján az eset következtében súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a 34 éves P. Illés ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés