bízik a felépülésben

2019.06.22. 20:11

Megint műteni kell Juan Martín del Potro térdét

Ismét műteni kell az olimpiai ezüst- és bronzérmes argentin teniszező, Juan Martín del Potrót, mert eltört a térdkalácsa.

A 30 éves Del Potro szerdán a londoni torna első fordulójában legyőzte a kanadai Denis Shapovalovot, majd jelezte, fájó térde miatt nem tudja folytatni a versenyt, és visszalépett.

Az amerikai nyílt bajnokság tíz esztendővel ezelőtti győztese térdproblémái miatt csak öt tornán indult el idén, szombaton pedig a közösségi oldalán úgy fogalmazott,

nem tudja, hogy a szerdai volt-e pályafutása utolsó mérkőzése.

„A gyógyulás során tisztábban fogok látni, akkor már látom, mit bír a testem. Az orvosok szerint nem kétséges, hogy a műtét a legjobb kezelés. Ezúttal is bízom a felépülésben” – mondta.

Del Potrónak csuklósérülés miatt négy operációra volt szüksége 2009 óta, de sikerült visszatérnie az élmezőnybe, 2016-ban olimpiai döntőbe jutott, azóta pedig kilenc alkalommal szerepelt ATP-torna fináléjában.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!