Elemeire bontva végezte a Debrecenből eltűnt Trabant

Akt.:
Elemeire bontva végezte a Debrecenből eltűnt Trabant
© Fotó: police.hu
Hajdúsámson – A hajdúsámsoni körzeti megbízottak hely- és személyismerete segítette a nyomozókat a két férfi elfogásában – olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A rendőrségre október 20-án 7 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Debrecenben, a Tímár utcából eltűnt egy Trabant típusú személyautó – áll a police.hu-n. A rendőrök a helyszínen adatgyűjtést végeztek, majd az eltűnt autó keresésébe kezdtek. A közleményből kiderül: a hajdúsámsoni körzeti megbízottak a beszerzett adatok alapján tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként látókörükbe került két debreceni fiatal, valamint információ merült fel arra vonatkozóan is, hogy a Trabant hol lehet.

trabant2Fotó: police.hu

A 20 éves A. Istvánt és 17 éves társát a rendőrök október 22-én elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket – írja a rendőrség. A nyomozás adatai szerint a két fiatal feltörte az autót, majd beindították, és egy Debrecen külterületén lévő erdőbe rejtették, ahol elemeire szedték.

trabant3Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottakkal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.