Elégedett a debreceni autóbusz-közlekedés színvonalával?

Elégedett a debreceni autóbusz-közlekedés színvonalával?
© Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Arról kérdeztük a debrecenieket, mit gondolnak a város buszközlekedéséről.

– Én csak a téli időszakban használom a tömegközlekedést, de akkor nem észleltem nagy problémákat. A pontossággal nem voltam kibékülve – válaszolta kérdésünkre Szász Levente.

sz%e2%94%9cisz-levente

Szász Levente

– Az egyetemre járok busszal, azon kívül biciklizem. Leginkább a hármas trolit használom, de nekem igazán rossz tapasztalataim eddig még szerencsére nem akadtak – fogalmazott Nagy Szilvia.

nagy-szilvia

Nagy Szilvia

Palóczi István ritkán használja a buszokat, de a barátai, ismerősei a beszélgetéseik alapján hellyel-közzel elégedettek a közlekedéssel.

pal%e2%94%9c%e2%94%82czi-istv%e2%94%9cin

Palóczi István

– Minden nap járok autóbusszal és villamossal is. Utóbbiakkal teljesen meg vagyok elégedve, a buszok viszont többször késnek, vagy éppen kimaradnak. A menetrendre is ráférne némi korrigálás, mert van, amikor egymás nyakában lógnak a járatok, aztán meg húsz perc is eltelik, mire arra téved ismét egy busz – mondta Pittlik Fanni.

pittlik-fanni

Pittlik Fanni

– Az elmúlt években sokat javult a pontosság, de még nem tökéletes. Az utastájékoztató táblák jelzései viszont egyre gyakrabban hibásak – felelte Szatmári Orsolya.

szatm%e2%94%9ciri-orsolya

Szatmári Orsolya

Napi szinten használja a tömegközlekedést Nagy Gyula. Szerinte sokat késnek a buszok, ami számára komoly gondokat tud okozni, hiszen többször késte már le emiatt a vonatot.

nagy-gyula

Nagy Gyula

HBN | Fotók: Molnár PéterA kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .