Helyi közélet

2012.12.02. 19:36

Megvan az új debreceni állatmenhely logója

Debrecen - Pál Eszter (Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola) alkotása lett a Kutyaház Egyesület és az Együtt az Állatokért Egyesület által létrehozandó új debreceni állatotthon logópályázatának győztese.

Debrecen - Pál Eszter (Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola) alkotása lett a Kutyaház Egyesület és az Együtt az Állatokért Egyesület által létrehozandó új debreceni állatotthon logópályázatának győztese.A versenyre több százan neveztek rajzaikkal, a legjobbakat a DVSC labdarúgói által aláírt labdával, a Loki hazai mérkőzésére szóló belépővel és a Tankcsapda év évi koncertjére szóló jeggyel ajándékozta meg Bernáth Csaba, a Kutyaház Egyesület elnöke és Lukács László, a Tankcsapda frontembere vasárnap a Fórumban.

Mint előbbitől megtudtuk, a menhely uniós pályázat révén támogatott részét mintegy két hét múlva átadják, ugyanakkor a telepre tervezett szociális épület még nincs kész, így egyelőre a négylábúak még nem költözhetnek át a Hosszúpályi útról a 4-es főúthoz közeli menhelyre.

A logópályázatra érkezett alkotások megtekinthetők a Fórumban, ahol adakozhatnak is annak érdekében, hogy a menhely mielőbb elkészülhessen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában