Elég kemény volt a szerda, hol is kezdjük a felsorolást?

Elég kemény volt a szerda, hol is kezdjük a felsorolást?
Debrecen – Elstartolt a Campus Fesztivál, részleteket tudtunk meg a virágkarnevál programjáról, és volt egy nem is annyira kis fennakadás a debreceni villamosközlekedésben. Nézzünk vissza a hét középső munkanapjára, ami a szokottnál is sűrűbb volt.


Mosolygós arcokkal rajtolt szerdán a Campus Fesztivál

A nulladik nappal ma megkezdődött a 2015-ös Campus Fesztivál Debrecenben, az első fesztiválozók a délutáni órákban már birtokba is vették a területet. Az már most látszik, hogy a hangulattal idén sem lesz gond. Fotók!

campus


Több mint tucatnyi virágkocsi vesz részt a virágkarneválon

– Jelen állás szerint idén 14 virágkocsi és több mint kétezer fellépő szórakoztatja a közönséget augusztus 20-án, a 46. Debreceni Virágkarneválon – jelentette be a rendezvény sajtótájékoztatóján dr. Papp László polgármester.

karneval


Teljesen összeomlott a debreceni villamosközlekedés

Elszakadt a villamos felsővezetéke az 1-es és a 2-es vonal közös szakaszán, a Kálvin téren szerda délután fél négy körül.

vill2


Elfogták a sorozatbetörőt, aki százmillió forint értékben lopott össze ékszereket Debrecenben

Közel 100 millió forintos kárt okozó sorozatbetörés tettesét kerítették kézre a Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai; a 47 éves ecseri férfi éjszakánként a Vezér utcai lakótelep környékén álló házakat fosztogatta, kizárólag aranyékszereket, készpénzt és márkás órákat tulajdonítva el.

betoro


A Loki győzelemre megy a Skonto ellen

A DVSC szakvezetője szerint végzetes hiba lenne őrizni a kinti 2–2-es eredményt a visszavágón.

skonto1


“Szörny vagyok” – egy pedofil fiatalember vallomása (18+)

Nincsenek olyan külső jegyek, ami alapján ki lehet szűrni a társadalomból a pedofilokat.

p22


A drukkerek bíznak abban, hogy nem lesz névre szóló jegyeladás a Skonto ellen

“Nem vagyunk hajlandóak elfogadni, hogy Ön a klubunk számára kötelezettségként kíván előírni egy olyan dolgot, magyarán a névre szóló jegyértékesítést, ami csupán egy lehetőség lenne.” A Debreceni Szervezett Szurkolói Csoportok Uzonyi Attila ezredesnek címzett nyílt levelét változtatás nélkül közöljük.

drukkerek


Kiégett egy kisbusz az M35-ösön

Az M35-ös autópálya Polgár felé vezető oldalán a 9-es kilométernél kigyulladt egy személyautó, a tűz a pálya mellett növényzetre is átterjedt.

kisbusz


Menekülteket segítő debreceni önkéntesekkel találkoztunk

A debreceni Nagyállomásnál az ide érkező menekültekkel és az őket segítő helyi önkéntescsoport tagjaival találkoztunk. Első kézből kaptunk információt arról, hogy mi várja a több ezer kilométert utazó, otthonuktól távolra vándorolni kényszerülő embereket nálunk.

menekultek


Videó: Felviszünk benneteket a Nagytemplom tetejére

Ha pedig már ott vagyunk, time-lapse videóval tekintünk le a belvárosra.

nagytemplom