Elballagtak Esztárban is

Elballagtak Esztárban is
Elballagtak Esztárban is - © Fotó: Nagyné Kelemen Mónika
Esztár – A Fekete Borbála Általános Iskola Irinyi Károly Általános Iskolája és Alapfokú Művészeti Iskolája a 2013/2014-es tanévét egy emlékezetes nappal fejezte be 2014.június 21-én.

Megtelt az iskola udvara, utoljára szólalt meg a csengő a 29 ballagó diáknak.

Az eseményen részt vett Kapornai Judit, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Berettyóújfalui Tankerületének igazgatója, aki a tankerület ajándékát adta át két tanulónak. Borsos Réka (6. osztályos) kitűnő tanulmányi munkájáért, a magyar nyelv és irodalom, valamint a természetvédelem területén elért kimagasló versenyeredményeiért; Zolcsák Evelin (8. osztályos) a művészeti iskola grafika tanszakán nyújtott teljesítményéért és a rajzpályázatokon szerzett sikereiért kapott könyvjutalmat.

Szintén a tankerülettől kapott elismerést Szécsi Attila tanár, aki tanítványaival több országos versenyen is szép eredményt ért el.

Törökné Csörsz Csilla igazgató értékelte a tanévet, ezután emléklapot adott át Pribék Róbertné szülői munkaközösségi tagnak az iskoláért végzett együttműködő munkájáért, folytatásként jó tanáccsal látta el a búcsúzó diákokat: „Kívánom, hogy az út, amire ma léptek, gyémántokkal kirakva, göröngyöktől mentesen vezessen céljaitok eléréséhez”.

Fotó: Fotó: Nagyné Kelemen Mónika Fotó: Fotó: Nagyné Kelemen Mónika ©

Szép momentuma volt az ünnepségnek, amikor minden búcsúzó diák egy lufit engedett a levegőbe.

– Nagyné Kelemen Mónika –

Címkék: , ,