Elásta a lopott pénztárgépet, de csak egy napig örülhetett a zsákmánynak

Elásta a lopott pénztárgépet, de csak egy napig örülhetett a zsákmánynak
© Fotó: police.hu
Hajdúböszörmény – A hajdúböszörményi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint egy takarmányboltból és egy étteremből több értéktárgyat is ellopott.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást – őrizetbe vétele mellett – K. Sándor helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint március 15-én éjszaka a gyanúsított besurrant egy hajdúböszörményi étterembe, ahonnan ellopott egy pénztárgépet, konyhai eszközöket és több élelmiszert.

hb1

Fotó: police.hu

A helyi rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek az elkövető azonosítása és felkutatása érdekében. Ennek során a nyomozók megtekintették a vendéglátóhely kamerafelvételeit is, amelyeken látható volt a símaszkot viselő férfi. A rendőrök március 16-án azonosították K. Sándort, akit otthonában elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. A 45 éves férfinél a házkutatáskor a kertben elásva találták meg a nyomozók az eltulajdonított pénztárgépet, míg a házban a konyhai eszközöket és az élelmiszereket.

hb2

Fotó: police.hu

A megalapozott gyanú szerint a helyi lakos korábban egy hajdúböszörményi takarmányboltba is betört. A házkutatás során a rendőrök megtalálták az onnan ellopott tárgyakat is. K. Sándor beismerő vallomást tett.

A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást 2017. március 17-én befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –