Elárasztják a jókívánságok a tinit, akinek tavaly senki nem ment el a szülinapi bulijára

Elárasztják a jókívánságok a tinit, akinek tavaly senki nem ment el a szülinapi bulijára
© Forrás: metro.co.uk
Az autista lány unokatestvére arra kérte az embereket az interneten, hogy küldjenek rokonának jókívánságokat a születésnapjára. Eddig több mint 10 ezer levél érkezett és még a NASA is felköszöntötte.

Egy héttel ezelőtt Rebecca Guildford feltöltött az internetre egy képet az unokatestvéréről, Hallee Sorensoról, aki tavaly egyedül ünnepelte a 18. születésnapját, mert az osztálytársai és a barátai nem mentek el a szülinapi bulijára. Az autizmussal élő walesi lány szívszorító képéhez azt írta, hogy szeretné, ha idén ez másképp lenne, ezért arra kérte az embereket, hogy küldjenek a lánynak születésnapi képeslapokat.


ad_209851407
Forrás: metro.co.uk


És habár Hallee 19. születésnapja majd csak július 2-án lesz, máris elárasztották az ajándékok és a jókívánságok. A bangori postahivatal szerint ezidáig több mint tízezer üdvözlőlap és csomag érkezett a tininek, de ez a szám folyamatosan emelkedik. Hallee többek között kapott ajándékcsomagot Afganisztában szolgáló katonától és egy babát a NASA-tól.


13419109_272263616467094_5852434897202804198_n
Forrás: metro.co.uk


Robyn, a lány nagynénje egy újabb fotót tett közzé, amelyen megköszöni a jókívánságokat és hogy ilyen sokan örömet szereztek a tininek. Hogy lett ez a mosoly? Ti mindannyian segítettek odatenni – írta Hallee fotója alá.

Ha ön is szeretné meglepni Halleet a születésnapján, erre a címre írhat neki levelet:

Hallee Sorenson
34 Wellesley Way
Bangor, ME 04401
United Kingdom

(Metro)
hirdetés