Elaludt a Nagyállomáson, 200 ezer forintja bánta

Elaludt a Nagyállomáson, 200 ezer forintja bánta
© Illusztráció: Matey István
Debrecen – Vádemelést javasolnak a debreceni rendőrök azzal a gyanúsítottal szemben, aki kifosztott egy alvó férfit.

A nyomozás adatai szerint egy 24 éves férfi 2017. május 13-án 17 óra körül Debrecenben, a Nagyállomás várótermében észrevett egy padon alvó férfit, aki mellé leült. A gyanúsított kihasználva, hogy a férfi alszik, kivette és ellopta a sértett pulóverének zsebéből a pénztárcáját, a benne lévő több mint 200 ezer forinttal. A rendőrök a beszerezett információk alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták. V. Zsolt beismerő vallomást tett.

Vele szemben a Debreceni Rendőrkapitányság a kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást szeptember 6-án vádemelési javaslattal befejezte és az ügy iratait átadta a járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Felvételünk illusztráció
Debrecen - A Debreceni Rendőrkapitányság nyomozást folytat V. Zsolt 24 éves helyi lakossal szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Egy férfi tett bejelentést május 13-án 2017. 05. 13-án, hogy 17:00 óra és 18:00 óra között Debrecenben, a Nagyállomás várótermében elaludt...