EL-selejtező – Fokozott rendőri biztosítás a DVSC-FC Bruges meccsen

Nyíregyháza, 2012. augusztus 21., kedd (MTI) – Biztonsági szempontból kiemelt kockázatúnak minősítette a rendőrség a DVSC-FC Bruges labdarúgó Európa Liga-selejtezőt, amelyre csütörtökön 20:30 órától Nyíregyházán kerül sor.

Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-nek elmondta: a rendőrség nagy erők bevonásával biztosítja majd a találkozó helyszínét, a nyíregyházi Városi Stadiont, valamint azokat a közlekedési útvonalakat, amelyeken a szurkolók a sportlétesítménybe érkeznek, illetve onnan távoznak.

A főhadnagy tájékoztatása szerint a fokozott ellenőrzés célja a közterület és a közlekedés rendjét veszélyeztető jogellenes cselekmények megelőzése. Hozzátette, a mérkőzés napján 12 órától 24 óráig fokozott rendőri ellenőrzésre kell számítaniuk a drukkereknek a város teljes belterületén.

Rendőrségi ellenőrzés lesz a Debrecen és Nyíregyháza közötti 4-es számú főút 268. kilométerszelvényénél is, emiatt időszakos forgalomkorlátozás és útszűkület lassítja majd a forgalmat.

A stadion környékén 5:30-tól 23 óráig útlezárásokra kell számítani. A Stadion utat teljes szélességében lezárják a forgalom elől, illetve a Sóstói út és a Stadion köz kereszteződésénél megtiltják a kanyarodást a főiskola, illetve a létesítmény irányába.

A debreceni egyesület az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) előírásának megfelelő stadion híján fogadja Nyíregyházán riválisát az Európa Liga-selejtező negyedik, utolsó fordulójának első mérkőzésén.

MTI

 


 

DVSC – Mohl Dávidot leigazoltuk, egy kapus is érkezett

Balhátvéddel erősített együttesünk. Kurucz Péter személyében egy kapus is a Lokival készül.

Változatlan jegyárak a Brugge elleni mérkőzésre

A DVSC-TEVA labdarúgó bajnokcsapata az Európa Ligában folytatja a küzdelmet, ahol augusztus 23-án, csütörtökön este fél kilenctől a Club Brugge együttesét fogadja Nyíregyházán, a Sóstói úti stadionban. A belgák ellen nem változnak a jegyárak a BATE Boriszovval szembeni, legutóbbi BL-találkozóhoz képest! 

EL-selejtező – A Bruges-t is Nyíregyházán fogadja a Debrecen

Eldőlt, hogy miként a BATE Boriszovot a Bajnokok Ligája selejtezőjében, úgy az FC Bruges-t is Nyíregyházán fogadja a Debrecen labdarúgócsapata az Európa Ligában jövő csütörtökön. 

A belga Bruges együttesét kapta a DVSC

Az UEFA svájci központjában, Nyonban megtartották az Európa-liga rájátszásának sorsolását, melyen kiderült, hogy a Loki az FC Bruge csapatával mérkőzik meg az Európa-liga csoportkörért. Az első mérkőzést augusztus 23-án játsszuk hazai pályán, a visszavágót egy héttel később rendezik Belgiumban.