Éjszakai bunyó Debrecenben: hárman verekedtek össze a Nagyállomás előtt

Akt.:
Éjszakai bunyó Debrecenben: hárman verekedtek össze a Nagyállomás előtt
© Illusztráció: YouTube
Debrecen – Egy 17 éves lány is benne volt a buliban, másodmagával az aluljáró felé menekült. A debreceni rendőrök végül mindhármójukat elfogták.

A Debreceni Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a 42 éves K. Andrással, a 28 éves B. Györggyel és egy 17 éves fiatalkorúval szemben.

A nyomozás adatai szerint szombaton 22 óra 30 perc körül a debreceni Petőfi téren a 42 éves helyi lakos vitatkozott B. Györggyel, majd a két férfi bántalmazta egymást. A verekedésbe bekapcsolódott a 28 éves nyírmihálydi férfi társa, egy 17 éves lány is. A fiatalkorú többször megrúgta K. András fejét, majd B. Györggyel közösen ütni kezdték a 42 éves férfit. A nyírmihálydi lakos és nyíregyházi társa ezután a közeli aluljáró felé menekült.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a három elkövetőt azonosították, elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. Mindhárman elismerték a bűncselekmény elkövetését. A gyanúsítottak az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –