Éjszaka csípték nyakon a kábítószer-kereskedőt

A házkutatáskor lefoglalták a bűnjeleket
A házkutatáskor lefoglalták a bűnjeleket - © Fotó: police.hu
Pásztó – Kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vettek egy 41 éves mátraverebélyi férfit.

A Pásztói Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett és kábítószer-kereskedelem vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 41 éves mátraverebélyi férfi, valamint kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt egy 26 éves pásztói férfi ellen.

A pásztói nyomozók szeptember 21-én az éjszakai órákban tartottak kutatást a 26 éves férfi lakásán, melynek során a gyanúsított zsebében alufóliába csomagolt port, az ingatlanban pedig különböző kábítószergyanús anyagokat találtak meg és foglaltak le. A poron elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott. A beszerzett adatok alapján a 26 éves férfi a tőle lefoglalt narkotikumot a 41 éves mátraverebélyi lakostól vásárolta.

Tabletták és por

Az ingatlanban végrehajtott kutatáson a rendőrök bruttó 207 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, bruttó 60 gramm fehér színű port, több darab tablettát és azok értékesítéséhez szükséges eszközöket, tárgyakat találtak meg és foglaltak le. A lefoglalt anyagok egy részén elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott.

A pásztói nyomozók a két férfit elfogták, a rendőr­kapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket, továbbá a 41 éves mátraverebélyi férfit bűnügyi őrizetbe vették.

ÉM