Éjjel surrant ki a kerékpárokkal

Hajdúszoboszló – A hajdúszoboszlói rendőrök bíróság elé állítást javasolnak G. Zsolttal szemben. A férfi ellen folytatott nyomozást nemrég zárták le.


A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 23 éves G. Zsolttal szemben.

Egy férfi 2015. augusztus 24-én 8 óra 40 perckor tett bejelentést a rendőrség ügyeletére arról, hogy egy ismeretlen tettes az éjszaka folyamán a hajdúszoboszlói családi háza udvaráról ellopott két biciklit. A helyszínre érkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy az egyik ismerőse telefonon felhívta őt és bevallotta, hogy ő tulajdonította el a kerékpárokat.

A járőrök G. Zsoltot előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. A gyanúsítottnál tartott házkutatás során a nyomozók megtalálták és lefoglalták a két kerékpárt, amelyeket visszaadtak a sértettnek.

A rendőrség a hajdúszoboszlói gyanúsított ellen folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– police.hu –