Egyszerre ünnepelte 100. születésnapját egy házaspár

Egyszerre ünnepelte 100. születésnapját egy házaspár
© Fotó: dailymail.co.uk
Hétéves korukban, a templomban találkoztak először és 76 éve házasok.

Amikor Allan és Margaret Little 1939-ben összeházasodtak, megfogadták, hogy életük végéig kitartanak egymás mellett. De akkor még egyikük sem gondolta, hogy ilyen hosszú ideig élnek együtt. A 76 éve együtt élő pár egyszerre ünnepelte századik születésnapját, amikor megosztották másokkal a hosszú élet, valamint a házasság titkát.

– Minden vita nélkül éltünk, Allan egy csodálatos ember, nagyon szerethető a jelleme, minden együtt töltött évet tisztelek, amit közösen töltöttünk – fogalmazott férjéről Margaret. A férfi pedig ugyancsak hasonló dolgokat mesélt feleségéről. – Margerettel nagyon egyszerű életet élünk, minden vita nélkül, szeretetben – mondta.

Fotó: dailymail.co.uk Fotó: dailymail.co.uk ©

Allan és Margaret hétéves korukban, a templomban találkoztak először. A középiskola ideje alatt kezdtek el randevúzni, amikor pedig Margeret az egyik unokatestvérének partit rendezett elhívta a férfit azért, hogy összehozza az unokatestvérével, csakhogy Allen Margaretnek kezdett el udvarolni és 1939 augusztus 5-én, nem sokkal a nő 24. születésnapja előtt összeházasodtak.

Allan 40 éven keresztül a postaszolgálatnál, felesége pedig egy életbiztosítónál dolgozott. A párnak három gyermeke született, de ma már egyikük sincs életben. Az idős házaspár jelenleg egy idősek otthonában él, ahol a közelmúltban ünnepelték századik születésnapjukat.

(Daily Mail)
hirdetés