Egyszer örülhetett a DEAC

Akt.:
DEAC vs. Kaposvár
DEAC vs. Kaposvár - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Hátrányból fordítva győzték le Fodor Antal tanítványai a Dunaújváros együttesét.

Két mérkőzést is vívott a DEAC férfi NB I-es röplabdacsapata múlt hét végén. Előbb pénteken, idegenben, a Dunaújváros otthonában léptek pályára Fodor Antal tanítványai, akik 3:2-es sikert arattak. A debreceniek szoros derbin, hátrányból fordítva nyertek. A végletekig kiélezett első két játszmát a hazaiak hozták, aztán viszont feltámadt a DEAC, mely a következő három szettben győzni tudott. A felek egyébként már négyszer találkoztak ebben a szezonban, kétszer bajnokin, kétszer pedig a kupában, és mindannyiszor a cívisvárosiak bizonyultak jobbnak.

Vasárnap hazai pályán, a DESOK-ban fogadták az egyetemisták a B csoportot vezető Fino Kaposvár SE együttesét, mely sima, 3:0-s diadalt aratott.

A jelenleg a harmadik helyen álló hajdú-bihari gárda legközelebb a nyolcadik fordulóban, szombaton 15 órától meccsel, mikor is a Szolnok látogat Debrecenbe.

HBN


Budapest - A MÁV Előre házigazdaként, a Kaposvár vendégként nyert a férfi röplabda NB I alapszakaszában. Eredmények, alapszakasz: A csoport: MÁV Előre SC-SZESE Győr 3-0 (19, 13, 23) Fotó: Derencsényi István B csoport: DEAC-Fino Kaposvár SE 0-3 (-19, -23, -20) - MTI -...