Egyszer élünk, így szeretnék mindent kipróbálni

Egyszer élünk, így szeretnék mindent kipróbálni
© Illusztráció: Molnár Péter, archív
Debrecen – Egy kérdés, hat válasz: olvasóink megmondják, mit szeretnek a fesztiválokban.

– Leginkább a hangulatot szeretem, és azt, hogy mindenki felszabadult, önfeledt és boldog. A zene, az csak egy további adrenalinlöket ilyenkor. A közösségtudatért és nem kifejezetten a koncertek miatt látogatok el a fesztiválokra – hallhattuk Sziki Annától.


Sziki Anna

Sziki Anna


– Mindent, amit a fesztivál fogalom takar. Azt az érzést, amikor a koncerteken minden ember egyszerre mozog a zene ritmusára. Az egész hangulatot és a fesztiválszetteket. Zeneileg mindenevő vagyok, mostanság leginkább az alternatív zenét kedvelem, ezeket pedig a legtöbb fesztiválon megtalálom – mondta Módos Ágnes.


Módos Ágnes

Módos Ágnes


– Tavaly nyáron látogattam ki egy fesztiválra, szerintem az volt életem első és utolsó ilyen eseménye is egyben, mert nem bírom a tömeget. Véleményem szerint túlzottan felhígult a korosztály, húznék egy alsó korhatárt – fejtette ki Kóthay Szilvia.


K├│thay Szilvia

Kóthay Szilvia


– Eddig nem voltam fesztiválon, azonban idén nyáron ellátogatok a barátommal. Egyszer élünk, így szeretnék mindent kipróbálni – árulta el Baka Zsófia.


Baka Zs├│fia

Baka Zsófia


– Egyszerűen mindent, a zenét, a fellépőket, a koncerteket, a tömeget. Egy nyáron akár több fesztivál is belefér – nyilatkozott lapunknak Dancs Ákos.


Dancs Ákos

Dancs Ákos


– Bármi jöhet, ami a fesztiválokhoz kötődik – felelte Antal László.


Antal László

Antal László


HBN-BL|Fotók: Matey István


Campus Fesztivál: lehetetlen lesz mindenre eljutni

Csaknem kétszáz zenei fellépő adja majd meg a Campus Fesztivál ütemét július 20-a és 24-e között a Nagy­erdei Stadionnál. A szerdai tájékoztatón elhangzott, idén két nagyszínpad várja a szórakozókat. Az összesen közel négyszáz programot kínáló rendezvény másik újdonsága, hogy készpénzmentessé válik.

hirdetés