Egységesíteni kell a Csapó utcai homlokzatokat

Egységesíteni kell a Csapó utcai homlokzatokat
Debrecenben a Rákóczi utca Fórum felőli oldalának felújítása befejeződött a szerda délutáni faültetéssel, amin Kósa Lajos polgármester, Gábor Zsombor, a városüzemeltetési osztály vezetője, valamint Fodor Levente, a terület önkormányzati képviselője együtt ültettek el néhány oszlopos gyertyánt.

 


 

 


A Csapó utcai szakasz azonban még tartogat meglepetéseket, de legalábbis fejlesztéseket a cíviseknek- tudtuk meg a polgármestertől.

A Liszt Ferenc és Csapó utcák kereszteződésében lévő, Civis Ház Zrt tulajdonát képező ingatlan homlokzatának felújítása már folyamatban van. Képek itt!

Csapó utca eredeti látványterve ITT!

A Vegyipari Szakközépiskola- Csapó utca- Blaháné utca tömb teljes rehabilitációjának a tervelőkészítési szakaszában járnak, bár még nem tudják, egyáltalán lesz-e rá ingatlanfejlesztési érdeklődés.

A Csapó utcán a Pulykakakas irodaháztól a Vár utcáig, illetve a szemben lévő  házsoron is egységesíteni kívánják a térfalat.

Ezen a területen tervezik még, hogy a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézménynek tornatermet építenek az új piaccal szemben, illetve tanterembővítésre is sor kerül majd.

Nem csak a homlokzat újul meg

Elkezdődött a Romkert felújítása Debrecenben

Romkert- “Itt ütik- vágják az embert”

Veszélyes homlokzat a Darabos utcán