jó hír a helyieknek

2019.07.30. 15:58

Új aszfaltot koptathatnak a Jerikó utca lakói

Megkezdődött az aszfaltozás a Jerikó utca 18. és 36. – azaz egészen a Bolyai útig tartó rész – között, a gyalogosok és biciklisek által használt szakaszon.

Korbeák György, a településrész önkormányzati képviselője nagy örömmel jelentette be a hírt a keddi sajtótájékoztatón, hiszen maga a képviselő – a lakosság hozzá érkezett igényei alapján – kezdeményezte az önkormányzatnál a most induló beruházást, melynek eredményeképp még e ciklusban megújul a Jerikó utca nagyobb része.

 

A járdafelújítási program keretében felbontják a járdát, kijavítják az alapot, és új aszfaltréteget fektetnek le. Az új burkolat mellett, hogy a környezet is élhetőbbé váljon, a zöldfelületet is kezelésbe veszik. Az utcát szegélyező fákat legallyazzák, és új köztéri szeméttárolókat, valamint padokat helyeznek ki.

A képviselő kiemelte, amennyiben a választók a következő ciklusban is megtisztelik bizalmukkal, folytatni szándékozik e járdafelújítási programot, ugyanúgy, ahogy a lépcsők és a zöldterületek megújítását is, mind a Jerikó, mind Cívis utcán. A hétfőn indult munka szeptember elején készül el; a városszerte folyó hasonló munkálatokra az önkormányzat 55 millió forintot különített el, és ezen felül a Jerikó utcára még 30 millió forintot biztosít.

PtkI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában