Egymilliárd euróra perli Ramost egy ügyvéd

Ramos (4) és Szalah csatája rosszul végződött utóbbi számára
Ramos (4) és Szalah csatája rosszul végződött utóbbi számára - © Fotó: AFP
Budapest – Mohamed Szalah Sergio Ramos szabálytalansága miatt volt kénytelen idő előtt elhagyni a pályát a Real Madrid győzelmével záruló Bajnokok Ligája-döntőben. Az továbbra is kérdéses, hogy az egyiptomi klasszis ott lehet-e a világbajnokságon a sérülése miatt, és ezt hazájában nem viselik túl jól – számol be róla az nso.hu.

A finálé után a szurkolók egy petíciót indítottak, hogy az UEFA és a FIFA büntesse meg Sergio Ramost, mert a spanyol szándékosan okozott sérülést Szalahnak. Ez egyébként már 450 ezer aláírásnál jár.

318 milliárd forint

Egyiptomban azonban ennyivel nem érik be. Egy ügyvéd, nevezetesen Szada el-Balad 1 milliárd eurós, azaz átszámolva 318 milliárd forintos kártérítési pert indított Sergio Ramos ellen.

„Ramos szándékosan okozott sérülést Szalahnak, ezért büntetést érdemel. Hivatalos pert indítottam ellene, és panaszt tettem a FIFA-nál. Kompenzációt követelek, méghozzá egymilliárd euró értékben, azért a fájdalomért, amit Sergio Ramos Szalahnak és teljes Egyiptomnak okozott” – mondta a goal.com-nak az ügyvéd.

El-Balad egyébként nem tartaná meg a pénzt, akkor sem, ha valami csoda folytán megnyerné a pert, tervei szerint az összeget az egyik egyiptomi segélyszervezetnek ajánlja fel.

Ramos vagyonát 80 millió euróra, azaz 25 milliárd forintra becsülik. Viszonyításképp: a Real Madrid első csapatának teljes kerete nem ér összesen 1 milliárd eurót.

HBN


Illusztráció - pokerarena.cz
Budapest/Madrid - Nem fér el a Real Madrid legújabb Bajnokok Ligája-serlege a labdarúgóklub múzeumában, amely így kisebb átalakításra szorul. A Liverpool felett aratott 3-1-es sikerrel elhódított trófea a klub korábbi 12 BEK/BL serlege mellé került volna, ám ott már nem jutott neki hely. A tiz...

Budapest/Madrid - Dani Carvajal sérülése nem súlyos, így a Real Madrid védője tagja lehet a spanyol válogatottnak a június 14-én kezdődő oroszországi labdarúgó-világbajnokságon. A spanyol szövetség honlapjának beszámolója szerint a jobbhátvéd hétfő reggel alapos kivizsgáláson esett át, amelyen kl...

Bajnokok Ligája - Sorozatban harmadszor győzött a Real Madrid
Budapest/Kijev - Sorozatban harmadszor a Real Madrid nyerte a labdarúgó Bajnokok Ligáját, mivel a 2017/18-as szezon szombati döntőjében, Kijevben 3-1-re legyőzte a Liverpoolt. A spanyol csapat 13. alkalommal lett a BEK, illetve a Bajnokok Ligája legjobbja. A Liverpool hatodszor győzhetett volna. ...