Egyéves a Médiacentrum

Akt.:
Egyéves a Médiacentrum
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Nagyon sok változás történik mostanában a cívisvárosban, és emiatt is fontos, hogy a régió életét bemutató híreket helyi cég, a Médiacentrum Debrecen készítse – hangsúlyozta dr. Papp László, Debrecen polgármestere a társaság létrehozásának első évfordulóján megtartott partnerpartin.

A Petőfi téri stúdióban megrendezett ünnepségen a városatya arról is beszélt, hogy ha nincsen szoros kapcsolatban az önkormányzat és a Médiacentrum Debrecen, akkor sokkal nagyobb problémák elé nézhettünk volna, mint így – lásd a közlekedés átszervezését, amelynek hatékony lakossági tájékoztatásából nagyban kivette a részét a médiacsoport is, többek között az általa készített animációkkal.

di_mediacentrum-14

Fotó: Derencsényi István

A tévét, rádiót és hírportált is működtető társaság önerős fejlesztéseit ismertetve dr. Szabó József, a Médiacentrum Debrecen Kft. ügyvezetője arról is beszámolt, hogy a videók immár mobiltelefonról is elérhetők, vannak szabadon letölthető és visszanézhető tartalmak is, és hamarosan lesz például online közvetítés. Emellett új dokumentumfilm készül a görögkatolikus papok meghurcolásáról, és az Új Főnix Terv beruházásairól is lesznek még tájékoztató filmek.

HBN-VA


Forrás: Médiacentrum Debrecen
Debrecen - Utolsó üteméhez érkezett a belvárosi egyirányúsítási program. Animációs filmen tekinthetik meg, hogyan változik a közlekedés Debrecen szívében. Az Új Főnix Terv egyik legfontosabb programja a közlekedés feltételeinek fejlesztése. Az átfogó közlekedés szervezési program összefüggő konce...