Egyetlen lépésre az ERSTE Ligától

Akt.:
Egyetlen lépésre az ERSTE Ligától
© Illusztráció: Pixabay
Debrecen – A Férfi Ligacsoport tagjai egyhangú szavazással jóváhagyták a napokban a DEAC felnőtt jégkorongcsapatának indulását az ERSTE Liga következő szezonjában. Ez azt jelenti, hogy már csak a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) elnökségének kell rábólintani a Ligacsoport javaslatára, vagyis a DEAC ERSTE Liga-indulására.

Fodor András, a DEAC jégkorong szakosztályának vezetője a hírt kommentálva elmondta, hogy a bejelentés nagy örömére szolgált, mivel ezáltal a DEAC felnőtt jégkorong csapatával kapcsolatos, múlt év novemberében elindított projekt révbe ért, visszaigazolva az eddig elvégzett komoly szervező munkát. Bízunk abban, hogy rövidesen az MJSZ Elnöksége is támogatni fogja a Ligacsoport javaslatát – tette hozzá a szakosztályvezető.

További, a csapattal kapcsolatos jó hír, hogy elindult a DEAC jégkorong együttesének Facebook-oldala, ahol minden fontos információt megtalálnak a csapat életével kapcsolatban.

HBN


David Musial
Debrecen - 2019-ig a cseh-német kettős állampolgárságú David Musial irányítja a debreceni hokisokat. Csehországban, Németországban és Szlovákiában, valamint a Dunaújvárosi Acélbikáknál is dolgozott edzőként a DEAC felnőtt jégkorongozóinak új trénere, David Musial, akit szerdán sajtótájékoztató ke...

Fotó: Derencsényi István
Debrecen - A DEAC jégkorong-szakosztályt alapított, az egyetemi felnőtt gárda az ERSTE Ligában szerepel szeptembertől. Még januárban megalakította hokiszakosztályát a Debreceni Egyetemi Atlétikai Club, melyet a Magyar Jégkorong Szövetség nem sokkal később felvett tagjai sorába. Mindez azt jelenti...