Egyetlen cikket sem szokott kihagyni

Szarvas Jánosné
Szarvas Jánosné - © Fotó: Matey István
Debrecen – Több mint harminc éve, 1985 nyara óta hűséges előfizetője a Hajdú-bihari Naplónak a Debrecen, Nagy Mihály kerti részén élő Szarvas Jánosné. Elmondása alapján azonban már azelőtt is rendszeresen olvasta a napilapot, mivel az apósa is előfizetett rá annak idején. Az asszonynak az olvasás mindig is az egyik kedvenc időtöltése volt, már fiatal korában is mindent elolvasott, ami a keze ügyébe került.

A Naplót minden nap elolvassa, egy cikket sem szokott kihagyni. Mint mondta, a családban ő az egyetlen, aki így tesz, mivel sem a férje, sem a gyerekei nem érdeklődnek a nyomtatott sajtó iránt.

– Nem szeretek tévét nézni, vagy az internettel bajlódni, jobb, ha a kezembe veszek egy újságot, és ott nyugodtan elolvasok mindent. Egész életemben ilyen voltam, imádtam falni a könyveket, napilapokat. A Naplónak is ismerem az összes magazinját, régebben a nyereményjátékokon is rendszeresen részt vettem, de mióta távolabb élek a várostól, nehezebb eljuttatni a szelvényeket, így inkább nem játszom – nyilatkozta Szarvas Jánosné, aki még mai napig is képes több órát olvasással és rejtvényfejtéssel tölteni. Éppen ezért volt nagy öröm a számára, hogy a Napló a hűségéért cserébe megjutalmazta féléves magazin és rejtvényújság előfizetéssel.

HBN