Helyi közélet

2016.08.27. 20:01

Félmeztelen férfi garázdálkodott a sámsoni éjszakában

Hajdú-Bihar - Csendes napja volt a tűzoltóknak szombaton – tájékoztatott Kiss Szilvia, a megyei katasztrófavédelem sajtóügyeletese.

Hajdú-Bihar - Csendes napja volt a tűzoltóknak szombaton – tájékoztatott Kiss Szilvia, a megyei katasztrófavédelem sajtóügyeletese.

Berettyóújfaluba avartűzhöz riasztották a tűzoltókat, akik hamar eloltották a néhány négyzetméteren égő avart. Nyírmártonfalvára egy megdőlt gázcsonk miatt értesítették a katasztrófavédelem szakembereit. Ott a szolgáltató emberei hárították el a gondot, a tűzoltóknak nem kellett beavatkozni.

Dobó Dénes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese több esetről is beszámolt. Ezek döntő többsége szombatra virradó éjjel történt. Debrecenben, a Petőfi téren egy 21 éves nő szidalmazta a vele szemben intézkedő rendőröket. A nőt becsületsértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd szabadon bocsájtották.

A Sámsoni úton egy 17 éves fiú vezetői engedély nélkül, ittasan vezetett egy lejárt műszakijú autót. Ellene szabálysértési és büntető eljárás is indult.

A Hadházi úton egy zalaegerszegi 54 éves férfi ellen ittas vezetés miatt indult eljárás, őt további mintavétel miatt is előállították a rendőrök.

A Szitás utcában ittasan vezette elektromos kerékpárját egy 46 éves férfi. Őt is előállították és feljelentést tettek ellene.

Hajdúsámsonban egy félmeztelenre vetkőzött 24 éves férfi garázdálkodott. Hangoskodott az utcán és fel akart gyújtani egy ingatlant. Ezt el is kezdte, a kis kapu előtti részt lángra lobbantotta. Elfogták, előállították.

Szombaton egy nő tett bejelentést, hogy családi házukban a férje bántalmazta őt. A férfit bűncselekmény gyanúja miatt előállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában