Egyedülálló az országban a nagymacsi oszlop

Egyedülálló az országban a nagymacsi oszlop
© Fotó: Molnár Péter
Debrecen-Nagymacs – A múltat, a jelent és a jövőt jelképező, az összetartozást, az egymásért tenni akarást, a közösségben rejlő erőt, az együttgondolkodást és az együttes cselekvés lehetőségét szimbolizáló oszlopot, a nagymacsi közösségi emlékezet oszlopát avatták fel szombaton a városrész közösségi házának udvarán.

Az oszlopállítás a településrészen megvalósult szociális városrehabilitáció kapcsán fogalmazódott meg. A debreceni önkormányzat sikeres pályázata keretében megépült a Nagymacsi Közösségi Ház, valamint elkészült egy játszótér, egy park és kereskedelmi egységek. A projekt egyik legfontosabb eredménye a közösségfejlesztő folyamat elindulása. Az ezt végző csoport lelkesen tevékenykedik a városrészért, az itt élő emberekért, saját magukért. Az eltelt három esztendőben számos rendezvény, esemény, akció dicséri munkájukat. A Közösségi emlékezet oszlopa is az ő álmuk volt, ami mára valósággá vált.

HBN0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés