Egyedül temeti el anyját Kamarás fia?

Egyedül temeti el anyját Kamarás fia?
Sokan találgatják, Kamarás Iván átrepüli- e az óceánt, hogy ott legyen gyermeke édesanyjának mai temetésén, s támaszt nyújtson kisfiának, Tormásnak.

Ma helyezik végső nyugalomra a Farkasréti temetőben Lendvai Katit, Kamarás Iván nem vállalt kisfiának édesanyját. Zalán – akit csak Tormásnak becéznek – hét éve született, ám a színész csak az után ismerte el sajátjának, hogy egy DNS-vizsgálat bebizonyította, ő az apja.

Kamarás nemrégiben az Egyesült Államokba utazott, s nem tudni, hazajön-e a temetésre, hogy fia mellett legyen a gyászban. Lapzártánkig a színész telefonja hallhatóan külföldön csörgött, így valószínűleg nem vesz részt a szertartáson. Lendvai Kati családja mély gyászba burkolózott.

Lendvai Kati és Kamarás Iván családja megállapodott abban, hogy a kisfiú érdekében közös ügyüket a nyilvánosság kizárásával rendezi el – mondta el lapunknak egy informátor. Ez azt is jelentheti, hogy a színész fontolgatja, magához veszi fiát, de azt is, hogy csak anyagilag szeretne részt venni Tormás nevelésében. A haláleset után a kisfiú édesanyja lánytestvéréhez került, aki harmadik gyermekével várandós. Féltestvérét pedig az édesapja vette magához.

Folytatás az eredeti oldalon>>>

Forrás: borsonline.hu