Egyedülálló rekord Hajdúböszörményben

Egyedülálló rekord Hajdúböszörményben
A világon egyedülálló az az óriáscipő, melyet a hajdúböszörményi Kozma Romulus Tibor munkáját dicséri.

A 240-es méretű lábbeli különleges darab, amit kézzel készített a szakember. Ezzel mint Kozma Romulus Tibor elmondta az utánpótlás nélküli szakmára szeretné felhívni a figyelmet, vagyis a cipőkészítés mesterségére. Az Magyarországi Rekordok Hiteles Diplomájával rendelkező cipő készítője szerényen fogadta a gratulációk özönét. Többen érdeklődtek arról is elkészül e a több mint hatvan kilós remekmű párja.

A Sillye Gábor Művelődési Központ kiállítótermében június 28-ig látható az óriáscipő, és a készítés munkafolyamatát bemutató fotókiállítás, valamint a mester által készített lábbelik közül néhány különleges darab.

Szarvas-Szabó Kata

 

 

Képsorok helyes megjelenéséért

Tisztelt olvasóink!

Több HAON olvasó jelezte szerkesztőségünk felé, hogy böngészőjük nem jeleníti meg helyesen a hírekhez kapcsolódó képsorokat.

Tipikus hibák:

-Piros x a képek helyén

– fehér mező a nagy méretű képek helyén

A bosszúságot a java illetve flash player hibája okozhatja. A két bővítmény frissítésével ismét helyesen jelennek meg a képsorok.

A java bővítmény itt elérhető  A flash player friss verziója itt érhető el

A frissítéseket telepítőit először mentsék le a számítógépre, majd az öszes böngészőablakot bezárva indítsák el a telepítőt. A telepítések végeztével a számítógép újraindítása szükséges.