Egyben van a Loki, ez hozhatja a sikert

Akt.:
Ferenczi János számára családi körben telt a karácsony
Ferenczi János számára családi körben telt a karácsony - © Fotó: dvsc.hu
Debrecen – Ferenczi János számára már nagyon hiányoznak a labdás edzések.

Egy héttel később indul a DVSC balhátvédje, Ferenczi János számára a tavaszi szezon, ugyanis a tavalyi utolsó, Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzés hosszabbításában kiállította a játékvezető.

– Sajnálom, hogy így alakult, hisz mindenki láthatta, mennyire volt jogos a piros lap. Mostanra túltettem magam rajta, az viszont még mindig nagyon bosszantó, hogy emiatt nem lehetek ott a Balmazújváros elleni nyitányon – mondta a DVSC hivatalos honlapjának Ferenczi János. – Ettől függetlenül a felkészülést természetesen ugyanúgy végzem majd, mint a többiek. Nem lesz könnyű dolgunk a bajnokság második felében sem, de egy őszihez hasonló teljesítménnyel elégedett lennék a szezon végén. A csapattal ugyanazt a hozzáállást és szervezettséget szeretnénk mutatni, mint azt tettük idáig.

Örülnénk neki, ha tavasszal még többen buzdítanának bennünket a Nagyerdei Stadion lelátóin, hisz nagyon egyben van most a gárda, a pályán és az öltözőben egyaránt. Ez hozhatja azt a sikert, amelyet szeretnénk elérni.

– Minden egyes mérkőzésre maximálisan felkészülünk, és nagyon keményen dolgozunk majd, bár ahogy a társaságot ismerem, ezzel nem lesz gond.

A játékos természetesen arról is beszámolt, hogyan telik számára a téli szünet.

– Aktív pihenéssel töltöttem a szünet eddigi részét. A karácsony családi körben, míg a szilveszter a barátokkal telt. Az őszi szezon végeztével kaptunk edzéstervet, amelyben futás és különböző erősítő gyakorlat is szerepel, ezeket folyamatosan végzem. Azonban már nincs sok hátra, hamarosan visszatérünk a Debreceni Labdarúgó Akadémiára. Személy szerint örülök neki, megmondom őszintén, nagyon hiányoznak már a labdás edzések.

– dvsc.hu –


Hamarosan eldől, hol folytatja Mészáros (fehérben)
Debrecen - A DVSC támadója kölcsönben a Haladásnál szerepelt, elképzelhető, hogy végleg Szombathelyre kerül. Mint ismert, a Loki egy esztendővel ezelőtt kölcsönadta labdarúgóját, Mészáros Karolt a Szombathelyi Haladásnak. A kontraktus most lejárt, s a Vas megyei együttes szeretné végleg megszerez...

Beér-Seva - A DVSC egykori, a Hapoel Beer-Sheva jelenlegi labdarúgója, Korhut Mihály a feleségével Izraelben töltötte a karácsonyt és a szilvesztert. Igyekeztek ott is a hazai hagyományoknak megfelelően ünnepelni. Az exdebreceni játékos másfél éve játszik az izraeli együttesnél. Az ottani bajnoks...