Egy verekedést és pár elázott partizót leszámítva kulturáltan bulizott Debrecen

Szilveszter a Kossuth téren
Szilveszter a Kossuth téren - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A rendőrség és a mentők beszámolója arról tanúskodik, hogy nagyjából visszafogottan buliztak a megyénkben élők. Utóbbiak éjszakája csak annyiban tért el az átlagostól, hogy duplájára, közel húszra emelkedett az túlzott alkoholfogyasztás miatt beszállítottak száma.

– Az elmúlt huszonnégy órában 170-180 vonulásnál álltak helyt a bajtársak megyeszerte – tudtuk meg a mentésvezetőtől. A rendőrök is csendes napként emlegettek az óévi utolsót. Kora reggel autófeltörés gyanúsítottját állították elő és intézkedtek egy távoltartást megszegő 42 éves férfi ellen, aki ököllel ütötte volt élettársa lakásának ajtaját, illetve egy gyalogosgázolásnál a 471-es főúton. A cívisvárosból Hajdúsámsonba tartó autós elütött egy személyt, aki nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Szilveszter éjjel csendháborítás miatt szálltak ki a rend őrei a Hortobágy utcára, öt esetben ittasan az utcán elalvó bulizót mentettek meg a fagyos éjszakától és egy Nagybánya utcai bálban kerekedett verekedésénél is szükség volt rájuk.

HBN


BÚÉK, Debrecen! – Hatalmas buli volt a Kossuth téren
A Parno Graszt zendített rá elsőként a város szívében a szilveszteri szabadtéri szórakozást megalapozandó. Rengetegen voltak, a hangulatra sem lehetett panasz, de sajnos még egy évet kell várni a következőre.


Címkék: ,hirdetés