Egy vendég feje és egy ártatlan autó bánta a túl jó bulit

Egy vendég feje és egy ártatlan autó bánta a túl jó bulit
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 26 éves biharkeresztesi férfival szemben.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya súlyos testi sértés bűntett kísérlet és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást B. Miklós ellen.

A nyomozás adatai szerint 2015. szeptember 26-án 4 óra körüli időben a férfi egy debreceni szórakozóhelyen minden előzetes szóváltás nélkül lefejelte az egyik vendéget. A biztonsági őrök látták az esetet, ezért a bántalmazót és a sértettet kikísérték az utcára, majd bejelentést tettek a rendőrség ügyeletére és mentőt hívtak.

Ezt követően a garázda férfi belerúgott egy, az utcában parkoló személygépkocsiba, amelynek karosszériájában kárt okozott. A helyszínre érkező rendőrök B. Miklóst elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrség a biharkeresztesi lakossal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés