Egy új korszak kezdődik

Mocsári Attila elnök a MOL Lijába vágyik a DHK-val
Mocsári Attila elnök a MOL Lijába vágyik a DHK-val - © Fotó: Matey István
Debrecen – A DHK új elnökének a magyar jégkorong elitjébe tartozó csapat kialakítása a célja.

A debreceni jégkorongozók életében már több nagy változás is történt: 1977-ben elkészült a műjégpálya, vagy 1989-ben megalakult a Debreceni Amatőr Hokiklub. Az egyesület elnöki teendőit akkor Korcsinszky György vállalta magára és irányítása alatt a klub mindannyiszor megvívta a maga harcát az elemekkel, mindeközben a lendületéből semmit sem veszítve mára egy olyan utánpótlásbázis alakult ki, amelyre bátran lehet építeni a jövőben. Az akkor még csak a játék szeretetéért korongozók álmai a 2014/15-ös szezonban a MOL Liga-ban induló csapattal válnának valóra, melyhez generációváltásra és új lendületre van szükség. Mocsári Attila szakmai tapasztalata, felkészültsége és fiatalos lendülete új színfoltot hozhat a klub életébe.

Kérem, mutatkozzon be olvasóinknak!

Mocsári Attila: A családommal Debrecenben élek, idén töltöm be a 40. évemet, két gyermekem van, a fiam a DHK junior csapatának játékosa, a lányom pedig akrobatikus rock and rollozik. Gyermekkorom óta korcsolyázok, s hobbi szinten jégkorongozok. A sportág mindig is érdekelt, azonban az én időmben még nem voltak meg azok a feltételek, mint a mai fiataloknak. Több mint egy évtizede folyamatosan figyelemmel kísérem a magyar jégkorong fejlődését és négy éve már a DHK elnökségét erősítem. Végzettségemet tekintve mérnök vagyok és vállalkozóként saját cégeimben tevékenykedem.

A teljes interjút a Hajdú-bihari Napló szerdai számában, vagy a naplo.hu-n olvashatják.


Az élvonalban indulna a Debrecen jégkorongcsapata
Budapest/Debrecen, 2014. február 17., hétfő (MTI) – A következő idényben a Mol Ligában indulna a debreceni jégkorongcsapat.
Sporthírek