Egy öncsonkító menekült férfit szállítottak be a debreceni Klinikára

Akt.:
Debrecen – Sajtóinformációk szerint szerda hajnalban a rendőrök Debrecen külterületén, a 4-es főút mentén egy zavartan viselkedő, kommunikációra képtelen férfit igazoltattak, akin több sérülés is volt. Az arra közlekedőktől úgy tudjuk, a feltehetően migráns férfi ráadásul meztelen volt, és a péniszét vágta meg, de nem volt annyira súlyos, hogy elvérzett volna. A rendőrök hívtak hozzá mentőt.


A Debreceni Egyetem Klinikai Központjában ápolt beteg állapotával kapcsolatban az egyetem sajtóirodája adott választ. Eszerint az Urológiai Klinikára szeptember 2-án, szerdán hajnalban beszállítottak egy külföldi férfibeteget, aki öncsonkítást végzett magán. (Nemi szervét sebesítette meg.) A betegen még hajnalban sürgősségi műtétet hajtottak végre, ellátták sérüléseit, és megkezdték a szükséges kiegészítő vizsgálatokat. A beteg állapota kielégítő, nincs életveszélyben.

Arra kérdésünkre, hogy milyen további kezeléseknek vetik alá, illetve, hogy valóban meztelen volt-e, a betegjogokra hivatkozva nem adtak felvilágosítást.Sporthírek