Egy nyert és egy vesztes meccs Fehérváron

Egy nyert és egy vesztes meccs Fehérváron
© Fotó: Derencsényi István, archív
Debrecen – A DVSC-TEVA két felkészülési meccset vívott a Videoton vendégeként szombaton. Az első találkozó nem hozott gólt a szünetig, helyzetek is alig adódtak, inkább mezőnyjáték folyt a pályán.

A második félidő első 10 percében Kovács és Lang is bevette Verpecz kapuját. A Loki szépíteni tudott, Ferenczi beadását Tisza lőtte a hazaiak hálójába. Több lehetőség is adódott az egyenlítésre, de nem tudtak élni a helyzetekkel a piros-fehérek. Mégis változott az eredmény, a lefújás előtt Feczesin találatával kialakult a 3-1-es fehérvári siker.

A második összecsapás éppen az ellenkezője volt a korábbinak: minden találat az első játékrészben esett és a DVSC nyert! A 8. percben Paudits góljával vezetett a Vidi, ám négy minutum múlva Horváth Zsolt egyenlített. Debreceni helyzetekkel folytatódott a találkozó, majd a 43. percben Bódi Ádám szabadrúgásból volt eredményes. A szünet után több veszélyes támadást is vezetett a Debrecen, ám újabb gól már nem született, a DVSC 2-1-re nyert. A meccs krónikájához tartozik, hogy Kertész Tamás egy ütközés során megsérült, le kellett cserélni.

HBN


Tények

Videoton–DVSC-TEVA 3-1 (0-0)

Videoton: Danilovics – Nego, Juhász, Lang, Stopira – Heffler, Simon – Haraszti, Kovács, Géresi – Feczesin

DVSC: Verpecz – Nagy Z., Máté, Szatmári (Brkovics 46.), Kinyik(Korhut 46.) – Bereczki (Szakály 46.), Varga J., Tisza, Ferenczi – Coulibaly, Sidibe (Holman 46.)

Gól: 1-0 Kovács I. (47.), 2-0 Lang (55.), 2-1 Tisza (65.), 3-1 Feczesin (90.)

Videoton–DVSC-TEVA 1-2 (1-2)

Videoton: Kovácsik – Szolnoki, Vinicius, Fejes, Sejben – Tischler, Soumah, Paudits, Kiprich – Varga B., Kovács S.

DVSC: Radosevic (Deczki 76.) – Lázár, Mészáros, Brkovics (Kinyik 46.), Korhut (Kondás 46.) – Bódi (Berdó 60.), Jovanovic, Holman (Kulcsár 46.), Szakály (Sándor T. 46.) – Horváth Zs., Takács (Kertész 60., Bereczki 76.)

Gól: 1-0 Paudits (8.), 1-1 Horváth Zs.( 11.), 1-2 Bódi (43.)

hirdetés