Egy lépéssel közelebb a bajnoki címvédéshez a debreceni frizbisek

Egy lépéssel közelebb a bajnoki címvédéshez a debreceni frizbisek
© Fotó: Debreceni Frizbi Sportegyesület
Budapest, Debrecen – Győzelemmel zárták a kétfordulós magyar bajnokság első fordulóját hétvégén a Debreceni Frizbi Sportegyesület játékosai. Ezzel egy lépéssel közelebb kerültek a debreceni frizbisek a tavalyi bajnoki cím megvédéséhez és ahhoz, hogy immár ötödik alkalommal hozzák haza a legjobbnak járó kupát.

Június 24-én Budapesten zajlott a Magyar Frizbi Szövetség rendezésében a 2017-es szabadtéri ultimate frizbi országos bajnokság első fordulója. A körmérkőzéses lebonyolítású versenyen a címvédő Debreceni Frizbi Sportegyesület játékosai bizonyultak a legjobbnak, így aranyesélyesként indulnak majd szeptemberben a második, záró fordulón. Eddig a debreceniek négyszer lettek országos bajnokok.

A hétvégén rendezték az U19-es ultimate frizbi országos bajnokságot is. Ebben a korosztályban a tavalyi második hely után idén arannyal fejezték be a versenyt a debreceni fiatalok.

A győztes debreceni csapatok fiatalabb játékosai legközelebb július 13. és 16. között hazai pályán, a Debreceni Sportcentrumban rendezett Junior Ultimate Frizbi Európa Kupán bizonyíthatnak a magyar U20-as fiú és lány csapatok tagjaiként.

– Debreceni Frizbi Sportegyesület –
hirdetés