Helyi közélet

2014.05.29. 13:07

Megkérdeztük: Ön szerint kilátogat majd átlagosan 10 ezer néző a DVSC bajnoki mérkőzéseire?

Debrecen - Ezúttal a Loki-meccsek várható nézőszámáról faggattuk olvasóinkat.

Debrecen - Ezúttal a Loki-meccsek várható nézőszámáról faggattuk olvasóinkat.

– Nem reális az elképzelés, a nagyobb rangadókon meglesz a nagy nézőszám, de a kis csapatok ellen már biztosan nem – vélekedett Nagy Tamás Lajos.

Czinege Dóra a fontosabb meccsekre szintén sok nézőt jósol, de az évközi, kevésbé jelentős mérkőzéseken szerinte sem lesznek az eddiginél többen.

– Az átlag tízezer nézőre nincs reális esély, de a Fradi, a DVTK vagy a Videoton ellen akár 12–15 ezren is kilátogatnak, míg az átlagos meccseken nagyjából négyezren lesznek a Nagyerdei Stadionban is – mondta Nagy Gergely.

– Biztosan sokan elmennek megnézni az új arénát, akik korábban nem jártak meccsekre, viszont a futballrajongók, száz százalék, hogy ott lesznek hétről hétre. Szerintem elképzelhető a tízezres átlag – jelentette ki Seress Júlia.

Hegedűs Rebeka sokszor járt korábban az Oláh Gábor utcai stadionban és el fog látogatni a Loki új otthonába is. Biztos abban, hogy vidékről is sokan eljönnek majd a stadionba, mert kulturáltabb a környezet, mint a régi létesítményben.

– Nem sok esély van a szurkolók számának jelentős emelkedésére, legalábbis két-háromszorosára biztosan nem nő. Persze, valószínűleg sokan lesznek, akik az új stadion miatt kapnak kedvet a szurkoláshoz – mondta Krajczár Róbert.

HBN|Fotók: Molnár Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában