Egy kislány segített világra hozni kistestvérét, majd elment az iskolába

Egy kislány segített világra hozni kistestvérét, majd elment az iskolába
© Fotó: birminghammail.co.uk
A mentősök telefonon magyarázták a gyereknek, mit tegyen.

Az angliai Tamworthban élő Caitlin Burke kedd reggel otthon volt a várandós édesanyjával, Tara Knightleyvel, amikor annak elfolyt a magzatvize és beindult a szülés. A tizenegy éves kislány azonban nem esett kétségbe, telefonon keresztül követve a mentősök utasításait, segített világra jönni testvérének, mire pedig a szakemberek kiértek hozzájuk, a baba megszületett. Caitlin pedig miután segített édesanyjának a szülésben, elment az iskolába.

Az asszony magzatvize tíz percen belül elfolyt, amint a férje elindult otthonról, ezért az ötgyermekes Tara a legnagyobb lányát kérte meg, hogy hívja a mentőket.

Fotó: birminghammail.co.uk Fotó: birminghammail.co.uk ©

– Az elején nagyon féltem, mert még soha nem láttam ehhez hasonlót életemben. Viszont amikor megszületett a húgom és láttam, hogy milyen aranyos, nagyon örültem. Az iskolában a barátaim és a tanáraim is velem együtt örültek és nagyon büszkék voltak rám – emlékezett vissza Caitlin. Hozzátette, egy nap szülésznő szeretne lenni.

– Caitlin segítségére egyszerűen nem találok szavakat, fantasztikus, hogy végigcsinálta velem. Nem tudom, mit tettem volna, ha ő nincs ott. Sikoltoztam a fájdalomtól, Caitlin viszont végig nyugodt maradt. Mindannyian igazán büszkék vagyunk rá – fogalmazott az édesanya.

(Birmingham Mail)
hirdetés