Helyi közélet

2015.03.26. 07:47

Háztartási eredetű szemét került a Tócóba

Debrecen - Ismeretlenek nagyrészt háztartási eredetű szemetet szórtak a Tócó patakba, a Kishegyesi út közelében, a Terápiás Ház mellett.

Debrecen - Ismeretlenek nagyrészt háztartási eredetű szemetet szórtak a Tócó patakba, a Kishegyesi út közelében, a Terápiás Ház mellett.

A minden bizonnyal járművel odahordott hulladék zömét műanyag flakonok, dezodoros dobozok, üvegek, papírok, műanyag láda képezi. A Tócóvölgyi Lakótelep és a Fészek Lakópark közötti patakrészt az elmúlt években egyébként többször is kitakaritatta a város, de valakik újra és újra szemetet visznek a helyszínre.

A tettesek valószínűleg nincsennek tisztában azzal, hogy az AKSD a közelben, az István út 138. szám alatt található lakossági hulladékudvarában a lakosok ingyen lerakhatják a szemetet.

HBN-OCs


A rendszerváltás óta szinte minden komoly párt a választási kampányokkor azt ígéri, hogy csökkenti az országot „fojtogató”, a kisemberek és vállalkozások életét is megkeserítő bürokráciát. Aztán a választások után ennek éppen az ellenkezőjét szokták megvalósítani a győztesek. Orosz Csaba jegyzete.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában