Egy kis GTA Debrecenben: betonfalban ért véget az autós üldözés

Akt.:
Egy kis GTA Debrecenben: betonfalban ért véget az autós üldözés
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök elfogták azt a férfit, aki elvette kollégája autóját, majd azzal ittasan nekiment egy épület falának – írja közleményében a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az egyenruhások április 3-án 1 óra körül Debrecenben, a Petőfi téren észrevettek egy egyirányú utcában megforduló autót – ismerteti a történteket a police.hu. A híradásból kiderül: a rendőrök az Opel után mentek, bekapcsolták a megkülönböztető fény- és hangjelzést, majd a gépkocsi sofőrjét megállásra szólították fel. A rendőri jelzésre a járművezető gázt adott, és megpróbált elmenekülni a járőrök elől. A 20 éves férfi több közlekedési szabályt is megszegve próbálta a szirénázó rendőrautót maga mögött hagyni, azonban a Tevékenység Irányítási Központ közreműködésének köszönhetően további járőrautók kapcsolódtak be az Opel követésébe – tudatta a rendőrség.

Mint írják, a menekülő autó nem sokkal később defektet kapott, de a sofőr ennek ellenére továbbhajtott a Vörösmarty utca irányába, ahol elvesztette az uralmát a gépkocsi irányítása felett, és egy betonfalnak ütközött.

Fotó: police.hu

A rendőrök elfogták a rudabányai lakost, és alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások előállították a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy munkatársa autóját vitte el, annak tudta nélkül.

Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást vele szemben.


Debrecen - A debreceni rendőrök befejezték a baleset vizsgálatát. A nyomozás adatai szerint 2018. november 26-án 9 óra 35 perc körül egy férfi az általa vezetett tehergépkocsival közlekedett Debrecen közelében, a 354-es számú úton. A sofőr amikor a 35-ös számú főút kereszteződéséhez ért az ,,Állj...

Ártánd - A lengyel kamionos nekiment egy másik teherautónak. Kiderült ittasan ült a volán mögé. A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát. A rendőrök egy baleset helyszínén intézkedtek 2019. január 25-én 19 óra 30 perc körül az Ártándi Közúti Határátkelőhelyen. A nyomozás adatai sz...