Uncategorized

2016.09.25. 10:46

Teréz körúti robbanás - M1: beengedik a lezárt területen élő lakókat otthonaikba

Budapest - Az M1 aktuális csatorna információi szerint a lakcímkártyával rendelkező lakókat vasárnap reggeltől beengedik a budapesti Teréz körúti robbanás miatt lezárt területen lévő otthonaikba, a többiek buszokon várnak.

Budapest - Az M1 aktuális csatorna információi szerint a lakcímkártyával rendelkező lakókat vasárnap reggeltől beengedik a budapesti Teréz körúti robbanás miatt lezárt területen lévő otthonaikba, a többiek buszokon várnak.

A csatorna helyszínen tartózkodó tudósítója szerint a rendőrök minden környéken élőt kikérdeznek, a helyszínelők folyamatosan dolgoznak.

A környéket olyan szigorúan lezárták, hogy még egy szirénázó mentőautót sem engedtek át az érintett szakaszon - tette hozzá.

Szombaton késő este egyelőre ismeretlen eredetű robbanás történt a Teréz körúton, a Király utcai kereszteződésben lévő egyik földszinti üzlethelyiségben, két rendőr megsérült - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) és a rendőrség.

A Nemzeti Nyomozó Iroda kéri, hogy aki a cselekmény helyszínén vagy annak közelében tartózkodott, illetve aki a cselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen az ingyenesen hívható 06-80-620-107-es telefonszámon, vagy hívja a 107-es, 112-es segélyhívók valamelyikét.

- MTI -


Budapest – A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomoz a budapesti Teréz körúton szombaton késő este történt robbanás ügyében, és a lakosság segítségét kérik – olvasható a rendőrségi honlapra vasárnap reggel feltett közleményben.


Teréz körúti robbanás – Rendőrségi közlemény: gyalogos járőrök sérültek meg

Budapest – A Budapesti Rendőr-főkapitányság két gyalogos járőre sérült meg a szombat esti budapesti robbanásban, és további sérültek nincsenek – derül ki abból a közleményből, amely vasárnap hajnalban jelent meg a police.hu honlapon.


Jelentős a rendőri készültség a Teréz körúti robbanás körzetében

Budapest - Jelentős a rendőri készültség a szombat esti Teréz körúti robbanás körzetében, a környéket széles körben lezárták - jelentették az MTI tudósítói a helyszínről éjfél után.


Robbanás történt Budapesten, egy Teréz körúti üzlethelyiségben, ketten megsérültek

Budapest - Ismeretlen eredetű robbanás történt szombat késő este a budapesti Teréz körút és a Király utca kereszteződésében lévő egyik földszinti üzlethelyiségben, az elsődleges információk szerint két ember megsérült, a mentők kórházba szállították őket - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!